top of page
restaurant-l'estragon_logo_rgb_optimized

Restaurant L’estragon ligger i det charmerende 

Latinerkvarter i hjertet af Aarhus.

'

Vi har guldmærket i økologi og vores råvarer kommer fra lokale leverandører og skånsomt fanget fiskeri. 

Vi laver mad, fordi vi elsker det.

 

Denne sommer lancerer vi

L’estragon' s sommer restaurant og vinbar i egne lokaler.

Vi inviterer grønne planter indenfor til en hyggelig havestemning og glæder os til at byde jer velkommen.

    

Kom til lækker Jazz koncert lørdag 13 juli kl. 22 

Charlotte Skadhauge Trio spiller iørefaldende nyfortolkninger af sange fra jazzens skatkammer samt jazzfortolkninger af nyere popnumre.

Fri entré.

sk%c3%a6rmbillede%20(32)_edited_optimize
Skærmbillede 2021-03-19 kl. 10.14.55.png

GAVEKORT 

Gavekort kan købes på vores hjemmeside.

Du kan kontakte os på tlf. 86124066 eller skrive en mail: info@lestragon.dk

_MGL1559_edited-min.jpg
lestragon-logo.png

Vi vil passe på miljøet omkring os.


L’estragon har et bæredygtig værdigrundlag.


Vi har guld i ”Det Økologiske Spisemærke”, hvilket er en statskontrolleret garanti for, at 90 – 100 procent af de føde- og drikkevarer vi bruger, er økologiske. Ifølge vores egne tal ligger vi tæt på 100 procent.


For at spare på transport og skåne miljøet for forurening, bruger vi primært lokale leverandører.


Vores kød er primært vildt kød, ellers kommer det fra økologiske landbrug, der lægger vægt på dyrevelfærd.

Fisken er fra bæredygtigt fiskeri og vinen er fra små vingårde, som ikke anvender sprøjtemidler.


Safterne er hjemmelavede af vilde urter og bær.

Vores danskvand er hjemmeproduceret.

Vi går op i genbrug og sortering.

”Jeg vil giftes med kokken.” 
Sådan skrev en gæst i vores gæstebog.

Hele holdet på restauranten svarer ja til tilbuddet, for vi elsker vores gæster.


Vil du se hvad andre gæster synes, kan du se anmeldelser af L’estragon her eller du kan se vores fine anmeldelse fra Informationen her.
 

Sommerens menuer er grønne med sæsonens fisk og skaldyr, i efteråret bruger vi dansk vildt og skovens svampe.

— Restaurant L’estragon —

 

— Restaurant L’estragon —

 

Lestragon

Menuerne bliver planlagt ud fra sæson i samarbejde med vores lokale avlere med fokus på dyrkningsmetoder og dyrevelfærd.

— Restaurant L’estragon —

 

_MGL1464_edited-min.jpg

Lørdags frokost 

Borde kan bestilles fra kl. 12- kl. 14 

Frokostmenu 

3 retter 295 kr.

Vinmenu 295 kr.

Selskabs menu fra 395 kr.     

Gælder ikke juli og august        

På solskinsdage er der aftenservering udenfor på "terrassen".
Hvis der er fuldt booket så kontakt os på: 86124066

Søndagsmenu

Borde kan bestilles fra kl. 1730-1900

5 retter & 3 glas vin 645 kr

Gælder ikke juli og august

Menu

Sæson og råvarer

For at udnytte råvarerne fra vores lokale landmænd bedst, arbejder vi sammen med landmanden og lader derved råvarerne bestemme menuen gennem hele året.

Grøntsagerne får hovedrollen når forårssæsonen starter med rabarber og asparges.

Sommerens menuer er grønne og med sæsonens fisk og skaldyr og i efteråret følger vi den danske vildt sæson.

Vi tager på marken og ud  i naturen sammen med vores dygtige sankere.

  Vi bruger naturens vilde smage hele året i vores køkken.

 De grønne råvarer har stor betydning  på vores menukort.

Vi laver derfor med gerne en  vegetarisk eller vegansk  menu til dig, hvis du ønsker det *. 


*Køkkenet skal dog vide det på forhånd.

Giv gerne information når i booker bord. 

Ved bestilling af hele pakken anbefaler vi at bordet reserveres senest kl 19 eller efter aftale med køkkenet. 

Hold festen hjemme og lad L'estragon sørge for arrangementet.

Vi har stor erfaring og et hold af dygtige kokke og tjenere som vil kreere menuen til din fest,

ud fra dine ønsker og drømme.

Kontakt: Tlf: 86 12 40 66 eller e-mail: info@lestragon.dk

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på følgende:
 Tlf: 86 12 40 66

E-mail: info@lestragon.dk

Kontakt 

Tak for din besked!

Selskaber

Lad L’estragon danne rammerne for dig og dine gæster.


L’estragons lokaler er fantastiske til både fester og receptioner. Træpanelerne sikrer god lyd, og vores smalle restaurationslokale er perfekt til opdækning på langbord.

 

Stemningen er uhøjtidelig og professionel.
Menuen  skaber vi sammen med jer. 

Restauranten har plads til 25 kuverter.
 

 

stemning_edited_edited.jpg
Selskaber

Vinkort

Vores passion for økologi og godt håndværk afspejler sig også i vores vinkort.

Vinkortet er sammensat af vine fra små niche producenter, og det spænder over en række økologiske, biodynamiske og naturvine, der alle passer på filosofien om, at kærlighed til håndværket giver det bedste resultat.
 

ef1905_a553779879a04475a407126ffe36be44_
Vinkort
bottom of page