L’ESTRAGONS ØKOLOGISKE
JULEFROKOST UD AF HUSET 

RIMMET KULLER
Med ristede fennikelfrø og kardemomme mayonnaise
*
CARPACCIO AF KRONHJORT
Med syltede beder, kapers,
tragtkantareller og svampe mayonnaise
*
JULESALAT
Med rød grønkål stegt og tørret,
granatæbler og hasselnødder på lun sellericreme.
*
FUGLEVILDT TERRINE
Med julens krydderier, og rodfrugter/ kartofler i senneps vinaigrette
*
LUN OG SPRØD PANCETTA
Rullet med svesker og rosmarin
*
ASPARGES JORDSKOKKER
Karamelliseret jordskok med grube lageret blå ost fra Naturmælk & ristet valnødder.
*
RIS A LA MANDE
Med hybenrose syltet brombær og ristede mandler

Hjemmebagt brød og julet smør 

 Vi anretter på vores flotte fade og afhentes på L’estragon. 

5 retter – 345 kr. 

7 retter – 445 kr.

Det vil være muligt at bestillen fra d. 20.11.20 og der vil være vegetariske alternativer. 

Menuen er økologisk.

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk