86 12 40 66 info@lestragon.dk
I køkkenet bestræber vi os på at holde den mindst mulige afstand fra råvarerne til den færdige tallerken.Når De spiser hos os, kan de være sikker på at mange råvarer er økologiske. Alle vores mælkeprodukter samt nødder, kapers, olie, chokolade og dadler er økologiske. Det samme er tilfældet for størstedelen af vores grøntsager og frugter. Kødet er altid dansk og økologisk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på L’estragon.

Venlig hilsen Sisse – Ejer af L’estragon

Økologi

Her på stedet bestræber vi os på at have et gennemført økologisk køkken.

Vi har altid haft den opfattelse at råvarernes smagsmæssige intensitet, kvalitet og økologi er snævert forbundne, så det har altid været et naturligt valg for os at købe økologisk.

Igennem vores tætte samarbejde med økologisk landsforening er vi i gang med at få struktureret og dokumenteret vores indkøbsadfærd, således at det ikke længere kun er os selv der har en god smag i munden når vi handler ind- nu kan også I, som vores gæster, været forvisset om, at når I spiser her, består maden af sunde og økologiske råvarer produceret under bæredygtige forhold.

Det samme gør sig gældende med vores indkøb af vin: alt hvad der er købt ind siden 2010, er økologisk eller biodynamisk. Alle vores vin til vin-menuer er økologiske eller biodynamiske.

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk