Take away

L’estragon Classic – Nytårsmenu 2019

 

JORDSKOKKESUPPE
 Ristet jordskokker, jordskokkechips med estragon & vaniljeolie 

SKÅNSOMT FANGET TORSK
Bygotto med fennikel, gulerødder spinat, stegte svampe & kørvel

OKSE ENTRECOTE
Pommes anna, sellericreme, syltet selleri, grønkålschips & intens mørk sauce 

MØRKE BÆR & CHOKOLADE
 Chokolade ganache med lakrids, flødeis med chokolade, bærkompot, nøddekage & maltcrumble

VEGETAR

JORDSKOKKESUPPE
Ristet jordskokker, jordskokkechips med estragon & vaniljeolie

BYGOTTO
Bygotto med fennikel, gulerødder spinat, stegte svampe & kørvel

UMAMI- BØF
m/ tragtkantareller, rødbede & tør ost
Pommes anna, sellericreme, syltet selleri, grønkålschips & intens mørk sauce 

MØRKE BÆR & CHOKOLADE
 Chokolademousse med lakrids, nøddekage, bær kompot & maltcrumble

4 Retter 450 kr // 4 vegetar 400 kr.

 

VINMENU 

APERITIF:
Champagne “Brut Tradition”, J.Charpentier   kr. 235,-
Petillant Naturel “La Roue Qui Tourne”, Marie Thibault, Loire   kr. 189,-
JORDSKOKKESUPPE
 Chardonnay “Escapade”, France Gonzalvez, Beaujolais   kr. 189,-
FANGET TORSK

Grauburgunder, Weingut Dreissigacker, Rheinhessen   kr. 159,-
OKSE

Teroldego, Elisabetta Foradori, Vigneti delle Dolomiti- Trentino   kr. 195,-
MØRKE BÆR & CHOKOLADE

 Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille, Roussillon   kr. 150,-

 

Bestil vores nytårsmenu via mail: info@lestragon.dk / tlf: 86 12 40 66