L’estragons økologiske take away
Nytårsmenu 2020

Menu

START AFTENEN MED 3 APPETISERE

Stenbiderrogn – sprød vaffel- cremefraiche – krøvel
Rimmet kammusling – sprøde risflager- urtemayo -æble
Laksetatar -butterdej- lime- mild chili – avocadocreme


CARPACCIO af KRONDYR
Syltede svampe, jordskokke chips & mayo på tragtkantareller


FYLDT RAVIOLI & DAMPET KULLER

Cremet skaldyr sauce, salsa verde med kål, kapers & mandler 

OKSEMØRBRAD
Pommes anna, selleri creme, tyttebær & intens mørk sauce 

HVID CHOKOLADE & MANGO
Kugle med mangois, hvid chokolade og mandelknas samt marengs med hynrosestøv

3 Appetizers 4 Retter 575 kr.

Vegetarisk menu

START AFTENEN MED 3 APPETISERE

Gulerodshummus – sprød vaffel- cremefraiche – kørvel
Rimmet selleri – sprøde risflager- urtemayo -æble
Syltede grønne tomater -butterdej- lime- mild chili – avocadocreme
 

CARPACCIO PÅ HELGES RØDBEDER
Syltede svampe, jordskokker chips & mayo på tragtkantareller

FYLDT RAVIOLI & CONFITERET RØDLØG
Cremet  sauce på vesterhavsost, salsa verde med kål, kapers & mandler 

UMAMIBØF
Pommes anna, selleri creme, tyttebær & intens mørk sauce 

HVID CHOKOLADE & MANGO
Kugl med mangois, hvid chokolade og mandelknas samt marenges med hynrosestøv

3 Appetizers 4 Retter, vegetar 500 kr. 

Økologiske vine afstemt til nytårsmenuen

APERITIF

*Champagne “Brut Tradition”, J.Charpentier   kr. 235,-

*Petillant Naturel “La Roue Qui Tourne”, Marie Thibault, Loire   kr. 189,-

 

CARPACCIO
* Chardonnay “Escapade”, France Gonzalvez, Beaujolais   kr. 189,-

 

 RAVIOLI
* Grauburgunder, Weingut Dreissigacker, Rheinhessen   kr. 159,-


BØF

* Teroldego, Elisabetta Foradori, Vigneti delle Dolomiti- Trentino   kr. 195,-


DESSERT

* Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille, Roussillon   kr. 150,-

Bestil via info@lestragon.dk // 86124066 // facebook – messenger

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk