Menu

Start aftenen med bobler med snacks
115 kr.

Menu Petit

Rimmet torsk, nye radiser fra Helge, kærnemælks-sauce med agurke olie & sankthansurt fra mols
Skindstegt rødfisk, vild strandkål fra mols, rødbedeblade med hybenrose & asiatisk sauce
Skovmærkeis, rabarbermousse & citronkage

295 kr.  

Menu Complete

Rimmet torsk, nye radiser fra Helge, kærnemælks-sauce med agurke olie &
sankthansurt fra mols.
Danske hvide asparges, røget sauce blanquette, stenbiderrogn & surdeflager
Skindstegt rødfisk, vild strandkål fra mols, rødbedeblade med hybenrose & asiatisk sauce
Skovmærkeis, rabarbermousse & citronkage

375 kr.

Menu Grande

Rimmet torsk, nye radiser fra Helge, kærnemælks-sauce med agurkeolie &
sankthansurt fra mols
Danske hvide asparges, røget sauce blanquette, stenbiderrogn & surdeflager
Skindstegt rødfisk, sprød strandkål fra mols, rødbedeblade med hybenrose & asiatisk sauce
Frikassé, asparges fra Niels, forårsløg fra Helge, ristet kartofler & ramsløgssmør
Skovmærkeis, rabarbermousse & citronkage

475 kr.   

Hele pakken
Bobler og snacks
5 retter / 3 danske oste/ 6 retters vinmenu
Kaffe med avec eller petit fours
1200 kr.

Vinmenu

2 glas 175 kr.  / 3 glas 250 kr.  / 4 glas 335 kr. /  5 glas 415 kr. / 6 glas 500 kr.

Oste med tilbehør og knækbrød 95 kr.
Kaffe og hjemmelavede petit fours 95 kr.

Vi har diverse hjemmelavede saft, øl og avec – spørg tjeneren

Om søndagen har vi kokkens menu med 5 retter og 3 glas vine til 444 kr.

Vi holder åbent til frokost hver lørdag kl. 12-15


Vi har guldmærket i økologi.

Menu

Start the evening with sparkling wine and snacks
115 kr.

Menu Petit

Cured cod – cucumber – buttercreme-hosradise
Redfish – cabbage – rosehip – soy
Woodruff – rhubarb – lemon

295 kr.  

Menu Complete

Cured cod – cucumber – buttercreme – hosradise
White asparagus – hollandaise – lumpfish roe
Redfish – cabbage – rosehip – soy
Woodruff – rhubarb – lemon

375 kr.

Menu Grande

Cured cod – cucumber – buttercreme – hosradise
White asparagus – hollandaise – lumpfish roe
Redfish – cabbage – rosehip – soy
Braised blade – asparagus – spring onions
Woodruff – rhubarb – lemon

475 kr.  

All-in
Sparkling wine with snacks
5 courses menu / 3 Danish cheeses / wine pairing of 6 glasses
Coffee, avec or petit four
1200 kr.

Wine Pairing
2 glasses – 175 kr / 3 glasses – 250 kr / 4 glasses – 335 kr     5 glasses – 415 kr / 6 glasses – 500 kr. 

Assorted cheeses with crackers – 95 kr
Coffee and homemade petit fours – 95 kr

 

We have an assortment of homemade juices and lemonades, beers and avec – ask your server.
Sundays we have one menu: 5 courses with 3 glasses of wine

 

Saturday we are open for lunch 12- 15

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk