86 12 40 66 info@lestragon.dk

Julemenu

Sellericonsommé med røg og kvæde

Brandade med torsk, jordskok og brøndkarse

Skindstegt sild med rødbede, julesalat, macadamianød og appelsin

Rosastegt andebryst med stjerneanis, svampe og kål

Braiseret krondyr med pastinak, pui-linser og korianderfrø

Tre danske oste med sprødt og sødt

Dessert med pistacie, granatæble, ris og rosenvand

Julebobler og snacks – kr. 115,-

Menu Petite – tirsdag til torsdag – kr. 350,-
2 retter efter kokkens valg med 2 glas vin

Menu Complet – 4 retter – kr. 425,-
Consommé + Sild + Andebryst + Pistacie

Menu Grande – 5 retter – 500,-
Consommé + Torsk + Sild + Andebryst + Pistacie

Menu Formidable – 6 retter – 625,-
Consommé + Torsk + Sild + Andebryst + Krondyr + Pistacie

Hele pakken – kr. 895,-
Julebobler og snacks, Menu Formidable, tre danske oste samt kaffe med petit fours

Tre danske oste med sprødt og sødt – kr. 75,-

Kaffe med petit fours – 75,-

Vinmenu
2 glas 175,-  /  3 glas 250,-  /  4 glas 325,- / 5 glas 400,- / 6 glas 450,- / 7 glas 525,-

Vi har diverse saft, sodavand, øl og avec – spørg tjeneren.

Jul og nytår

Lørdagsfrokost

Hver lørdag serverer vi frokost kl. 12-15. Kokken fremtyller fem deleretter af årstidens råvarer. Pris pr. person kr. 175,-

Søndagsmenu

Om søndagen har vi kun én menu – fem retter mad med tre glas vin
Søndagsmenuen er en skøn oplevelse med en varierende menu, som passer perfekt til ugens sidste dag.
kr. 444,-

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk