Oktober menu 

Bobler og snacks 115,-

Havtaskekæber
Syltet glaskål, stegt peberfrugt & spæde løg fra Helge

* Ravioli *
Stegt kål, timian, løgcreme & skummet sauce med Havgus

Helleflynder
Små stegte knoldselleri, discovery æbler, skovtyttebær, hasselnød & brunet smør

* Braiseret krondyr *
Grøn tomatchutney, sprød hokkaido, stegt kejserhatte & cremet svampesauce

* Oste *
Gedegouda fra sondrup bakker- Tebstrups gedeost med fennikel
Blå grubé fra Thise med tilhørende sødt & sprødt

Philippa
Vandbakkelse med æble, mandelmarengs med hybenrose & parfait med cremefraiche

375,- for 3 retter
*465,- for 4 retter
*555 for 5 retter
*650 for 6 retter

Vinmenu  2 glas 175 kr. / 3 glas 250 kr. / 4 glas 325 kr / 5 glas 400 kr.

VI ANBEFALER AT VED 5 TIL 6 RETTER BOOKES BORD TIL  KL 17.30

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk