January Menu

Menu Petit – 4 Retter 

RIMMET KULLER
Bergamottemayo, syltet selleri og ristede hasselnødder

GRØN SUPPE
Syltet kartoffel, persillerodschips, brændt porre & gedefriskost

BÆREDYGTIG FANGET FISK
Mandelcreme med karamelliseret hvidløg, syltet skalotteløg & confiteret gulerødder 

BLODAPPELSIN
Sorbet, orangecurd, parfait med hybenrose & kraftig glace
 295 kr.  

Menu grande – 5 Retter 
RIMMET KULLER
Bergamottemayo, syltet selleri og ristede hasselnødder

GRØN SUPPE
Syltet kartoffel, persillerodschips, brændt porre & gedefriskost

BÆREDYGTIG FANGET FISK
Mandelcreme med karamelliseret hvidløg, syltet skalotteløg & confiteret gulerødder

GRÆS KVÆG
Lokal kalv, russisk kål og stegte jordskokker fra Helge & svampesauce

BLODAPPELSIN
Sorbet, orangecurd, parfait med hybenrose & kraftig glace
445 kr.

Hele pakken
Bobler 
5 Retter & 5 glas vin
Kaffe & sødt
995 kr.

Vinmenu
2 glas 175 kr. / 3 glas 260 kr.
4 glas 345 kr. / 5 glas 425 kr.
6 glas 500 kr.

Vi har diverse hjemmelavet saft, øl og avec – spørg tjeneren
2 Oste med sprødt og sødt 95 kr.
Kaffe og hjemmelavede petit fours 95 kr.

Søndage har vi kokkens menu med 5 retter og 3 glas vine til 444 kr.
Lørdage holder vi åbent til frokost kl. 12-15
5 retter  til                                         175 kr.

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk