Menu

Start aftenen med bobler med snacks 115 kr.

Menu Complete

Gratineret selleri med Vesterhavsost, urte-burre blanc & sylt

Skindstegt kulmule, ragout med sorte bønner, ramsløg, spinat & sauce på blåmuslinger.

Rødbedesorbet med brombær, chokoladekage & flødekaramel

295 kr.  

Menu Grande

Gratineret selleri med Vesterhavsost, urte-burre blanc & sylt

Skindstegt kulmule, ragout med sorte bønner, ramsløg, spinat & sauce på blåmuslinger.

Bouef Onglet, syltet grønt fra i sommer & perlebygskroket  med saltet citron

Rødbedesorbet med brombær, chokoladekage & flødekaramel

445 kr.  

Hele pakken 

Bobler og snacks, 4 retter, 3 danske oste, 4 retters vinmenu,
og kaffe med avec eller petit fours
1100 kr.

Vinmenu

2 glas 175 kr.  / 3 glas 250 kr.  / 4 glas 335 kr. /  5 glas 415 kr. / 6 glas 500 kr.

Oste med tilbehør og knækbrød 95 kr.
Kaffe og hjemmelavede petit fours 95 kr.

Vi har diverse hjemmelavede saft, øl og avec – spørg tjeneren

Om søndagen har vi kokkens menu med 5 retter og 3 glas vine til 444 kr.

Vi holder åbent til frokost hver lørdag kl. 12-15


Vi har guldmærket i økologi.

Menu

Start the evening with sparkling wine and snacks – 115 kr.

Menu Complete

Celery gratin with vesterhavs cheese and beurre blanc with herbs

Hake, black bean ragout with ramsons, spinach & sauce with mussels

Beetroot and blackberry sorbet, dark chocolate cake & caramel

295 kr.

Menu Grande

Celery gratin with vesterhavs cheese and beurre blanc with herbs

Hake, black beans ragout with ramsons, spinach & sauce with mussels

Boeuf Onglet, pickled veggies from last summer, pearl barley kroket & dark sauce

Beetroot and blackberry sorbet, dark chocolate cake & caramel

445 kr.

All-in

Sparkling wine with snacks, 4 courses,
3 Danish cheeses, wine pairing of 5 glasses, coffee, avec/ petit fours

1100 kr.

Wine Pairing

2 glasses – 175 kr / 3 glasses – 250 kr / 4 glasses – 335 kr / 5 glasses – 415 kr

Assorted cheeses with crackers – 75 kr
Coffee and homemade petit fours – 75 kr

We have an assortment of homemade juices and lemonades, beers and avec – ask your server.
Sundays we have one menu: 5 courses with 3 glasses of wine

Saturday we are open for lunch 12- 15

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk