Menu

Start aftenen med bobler med snacks
115 kr.

Menu Petit // 3 retter 

RØDFISK & DANSK BLÆKSPRUTTE
Rødbeder fra Helge, sensommerbær & padrons  

MEUNIERE-STEGT SKÆRISING
Beurre blanc på selleritop, saltbagt selleri & stegte svampe 

SØDE JORDSKOKKER
Stegt kage med jordskokker, sorbet på æble og jordskokker & estragon-sukker  

295 kr.  

Menu Complete // 4 retter

RØDFISK & DANSK BLÆKSPRUTTE
Rødbeder fra Helge, sensommerbær & padrons

FARVEDE GULERØDDER
Ristede gulerødder, creme med tahin, tørrede blomster & fennikel 

MEUNIERE-STEGT SKÆRISING
Beurre blanc på selleri-top, saltbagt selleri & stegte svampe 

SØDE JORDSKOKKER
Stegt kage med jordskokker, sorbet på æble og jordskokker & estragon-sukker
375 kr.

 

Menu grande // 5 retter 

RØDFISK & DANSK BLÆKSPRUTTE
Rødbeder fra Helge, sensommerbær & padrons

FARVEDE GULERØDDER
Ristede gulerødder, creme med tahin, tørrede blomster & fennikel

MEUNIERE-STEGT SKÆRISING
Beurre blanc på selleri-top, saltbagt selleri & stegte svampe

BRAISERET LAM FRA GRAMBOGAARD
Grillet små spidskål, kartoffelkompot med løvstikke, blomme-chutney & rødvinssauce

SØDE JORDSKOKKER
Stegt kage med jordskokker, sorbet på æble og jordskokker & estragon-sukker

495 kr.

Hele pakken
Bobler og snacks
5 retter / 3 danske oste/ 6 retters vinmenu
Kaffe med avec eller petit fours
1200 kr.

Vinmenu

2 glas 175 kr.  / 3 glas 250 kr.  / 4 glas 335 kr. /  5 glas 415 kr / 6 glas 500 kr. 

Oste med tilbehør og knækbrød 95 kr.
Kaffe og hjemmelavede petit fours 95 kr.

Vi har diverse hjemmelavede saft, øl og avec – spørg tjeneren

Om søndagen har vi kokkens menu med 5 retter og 3 glas vine til 444 kr.

Vi holder åbent til frokost hver lørdag kl. 12-15


Vi har guldmærket i økologi.

Menu

Start the evening with sparkling wine and snacks
115 kr.

Menu Petit

Fried redfish & calamari – beetroot – latesummer berries – padrons

Carrots in different colors – puré with tahine – fennel

Witch à la meunière – green beurre blanc – small celeriac – mushrooms

Cake with Jerusalem artichokes – lokal appels – sorbet – tarragon

295 kr.  

Menu Complete // 4 courses

Fried redfish & calamari – beetroot – latesummer berries – padrons

Witch à la meunière – green beurre blanc – small celeriac – mushrooms

Cake with Jerusalem artichokes – lokal appels – sorbet – tarragon

375 kr.


Menu grande // 5 courses 

Fried redfish & calamari – beetroot – latesummer berries – padrons

Witch à la meunière – green beurre blanc – small celeriac – mushrooms

Carrots in different colors – puré with tahine – fennel

B
raised lamb – potato – small cabbage – sauce with redvine

Cake with Jerusalem artichokes – lokal appels – sorbet – tarragon

495 kr.

All-in
Sparkling wine with snacks
5 courses menu / 3 Danish cheeses / wine pairing of 6 glasses
Coffee, avec or petit four
1250 kr.

Wine Pairing
2 glasses – 175 kr / 3 glasses – 250 kr / 4 glasses – 335 kr  – 5 glasses – 415 kr – 6 glasses 500 kr. 

Assorted cheeses with crackers – 95 kr
Coffee and homemade petit fours – 95 kr

 

We have an assortment of homemade juices and lemonades, beers and avec – ask your server.
Sundays we have one menu: 5 courses with 3 glasses of wine

 

Saturday we are open for lunch 12- 15

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk