December menu 

Bobler og snacks 115,-

RIMMET KULLER
Mandelmole med fennikelfrø og nelliker
syltet selleri & appelsin


*
DANSK FRITERET BLÆKSPRUTTE*
Confiterede små rødbeder, radisespirer
kardemomme-mayo & helges små rødløg


HAVTASKE

Små spæde spidskål fre Helge
syrlig hollandaise med bergamot & gulerodsrose

* KRONDYR*
Pommes anna, vildt sauce, danske tyttebær
trattkantareller & kål fra Helge


*ASPARGES JORDSKOKKER*
Karamelliseret jordskokker med grubelagret blå ost fraThise & syltet pærer 


CHOKOLADE & HYBENROSE

Tærte med ristede hasselnød
parfait med kirsebær & brombær

   395,- for 3 retter
*465,- for 4 retter
*555,- for 5 retter
*650,- for 6 retter

Vinmenu
2 glas 180 kr. / 3 glas 260 kr.
4 glas 340 kr. /5 glas 420 kr./6 glas 500 kr.

3
0,- for Danskvand ad libitum

Hele pakken inkl. kaffe med sødt 1295 kr.

 

Ved bestilling af hele pakken, anbefaler vi at reservere bord ml kl. 17.30 & 18.00

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk