Menu

Menu Petit – 4 Retter 

RIMMET KULLER
Bergamottemayo, syltet selleri og ristede hasselnødder

GRØN SUPPE
Syltet kartoffel, persillerodschips, brændt porre & gedefriskost

BÆREDYGTIG FANGET FISK
Mandelcreme med karamelliseret hvidløg, syltet skalotteløg & confiteret gulerødder 

BLODAPPELSIN
Sorbet, orangecurd, parfait med hybenrose & kraftig glace
 295 kr.  

Menu grande – 5 Retter 
RIMMET KULLER
Bergamottemayo, syltet selleri og ristede hasselnødder

GRØN SUPPE
Syltet kartoffel, persillerodschips, brændt porre & gedefriskost

BÆREDYGTIG FANGET FISK
Mandelcreme med karamelliseret hvidløg, syltet skalotteløg & confiteret gulerødder

GRÆS KVÆG
Lokal kalv, russisk kål og stegte jordskokker fra Helge & svampesauce

BLODAPPELSIN
Sorbet, orangecurd, parfait med hybenrose & kraftig glace
445 kr.

Hele pakken
Bobler 
5 Retter & 5 glas vin
Kaffe & sødt
995 kr.

Vinmenu
2 glas 175 kr. / 3 glas 260 kr.
4 glas 345 kr. / 5 glas 425 kr.
6 glas 500 kr.

Vi har diverse hjemmelavet saft, øl og avec – spørg tjeneren
2 Oste med sprødt og sødt 95 kr.
Kaffe og hjemmelavede petit fours 95 kr.

Søndage har vi kokkens menu med 5 retter og 3 glas vine til 444 kr.
Lørdage holder vi åbent til frokost kl. 12-15
5 retter  til                                         175 kr.

Menu

Menu Petit – 4 coruses

CURED HADDOCK
Bergamot mayo, pickled celeriac & baked hazelnuts

GREEN SOUP
Pickled potatoes, parsnip chips,
Burned leek & goats cheese

SUSTAINABLY CAUGHT FISH
Almond cream, caramelized garlic, pickled scallions & carrot confit

BLOOD ORANGE
Sorbet, orange curd, parfait with hiprose & glace
295 kr.

Menu grande – 5 courses

CURED HADDOCK
Bergamot mayo, pickled celeriac & baked hazelnuts

GREEN SOUP
Pickled potatoes, parsnip chips,
Burned leek & goats cheese

SUSTAINABLY CAUGHT FISH
Almond cream, caramelized garlic, pickled scallions & carrot confit

BRAISED VEAL
Cabbage, roasted jerusalem artichokes & sauce with mushrooms

BLOOD ORANGE
Sorbet, orange curd, parfait with hiproses & glace
445 kr.

Wine pairing

2 glasses 175 kr. / 3 glasses 260 kr.
4 glasses 345 kr. / 5 glasses 425 kr.
6 glasses 500 kr.

All in
Sparkling wine & snacks
5 courses & 5 glasses of wine
Coffee and petit four
995 kr.

We have a selection of beers, avec and homemade juices
Aks your server
2 cheese with crackers and sweets 95 kr.
Coffee and homemade petit fours 95 kr.

Sundays we have chefs menu of 5 courses with 3 glasses of wine 444 kr.
Saturdays we are open for lunch from 12-15pm
5 courses 175 kr.

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk