April-menu

Start aftenen med bobler og snacks 115 kr.

Menu Complete

Kartoffelkompot, glaskål, peberrod & tallerkensmækker
Skærising, stenbiderrogn, hjertesalat & dild
Torsk, røde & gule beder samt rosmarin sauce
Brownie med espresso, kokos-is & mousse med valnød & bergamotte
350 kr.  

Menu Grande

Kartoffelkompot, glaskål, peberrod & tallerkensmækker
Skærising, stenbiderrogn, hjertesalat & dild
Bagt torsk, røde & gule beder samt rosmarin sauce
Dansk lam, ramsløg, knoldselleri & røg
Brownie med espresso, kokos-is & mousse med valnød & bergamotte
475 kr.  

Hele pakken – kr. 1100 kr.
Bobler og snacks, 5 retter, 3 danske oste, vinmenu à 6 glas, kaffe og petits fours

Vinmenu
2 glas 175 kr.  /  3 glas 250 kr.  /  4 glas 325 kr. / 5 glas 400 kr. / 6 glas 450 kr.

Oste med tilbehør og knækbrød. 75 kr.
Kaffe og hjemmelavede petits fours til 75 kr.

Menu Petite – fra tirsdag til torsdag – kr. 350 kr.
To retter efter kokkens valg med to glas vin

Vi har diverse saft, sodavand, øl og avec – spørg tjeneren

Om søndagen har vi kun én menu: 5 retter og 3 glas vin til kr. 444 kr.

Vi holder åbent til frokost hver lørdag kl. 12-15

Vi har guldmærket i økologi.

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk