Menu

Start aftenen med bobler med snacks
115 kr.

Menu Petit

Rimmet mørksej
Agurker, broccoli og persille, gedefriskost & syrlige ribs fra økolageret

Ristet fisk
S
ommergrønt fra Helge, gulerodscreme med tahin & muslingesauce med gulerod 

Stikkelbær
Sprød kage med rosmarin og sort peber, stikkelsbærgelé & hvid chokolademousse

295 kr.  

Menu Complete

Rimmet mørksej med agurk, broccoli og  persille, gedefriskost & syrlige ribs fra Helge på mols  

Grillet danske squash fra Helge, tomater og hollandaise med persille & basilikum

Stegt havkat med flager på sprøde solsikkekerner, sommergrønt fra Helge,
syltet hyldeblomster og muslingesauce med gulerod

Stikkelbæris, sprød kage med rosmarin og sort peber, stikkelsbærgelé & hvidchokolademousse

375 kr.

 

Hele pakken
Bobler og snacks
4 retter / 3 danske oste/ 5 retters vinmenu
Kaffe med avec eller petit fours
1000 kr.

Vinmenu

2 glas 175 kr.  / 3 glas 250 kr.  / 4 glas 335 kr. /  5 glas 415 kr. 

Oste med tilbehør og knækbrød 95 kr.
Kaffe og hjemmelavede petit fours 95 kr.

Vi har diverse hjemmelavede saft, øl og avec – spørg tjeneren

Om søndagen har vi kokkens menu med 5 retter og 3 glas vine til 444 kr.

Vi holder åbent til frokost hver lørdag kl. 12-15


Vi har guldmærket i økologi.

Menu

Start the evening with sparkling wine and snacks
115 kr.

Menu Petit

Cured Coalfish – cucumber- goat cheese 

Wolffish – elderflower – fennel – mussel sauce

Gooseberries – rosemary – white chocolate

295 kr.  

Menu Complete

Cured Coalfish – cucumber- goat cheese 

Zucchini -green hollandaise -tomatoes

Wolffish – elderflower – fennel – mussel sauce

Gooseberries – rosemary – white chocolate

375 kr.

All-in
Sparkling wine with snacks
5 courses menu / 3 Danish cheeses / wine pairing of 6 glasses
Coffee, avec or petit four
1000 kr.

Wine Pairing
2 glasses – 175 kr / 3 glasses – 250 kr / 4 glasses – 335 kr  – 5 glasses – 415 kr

Assorted cheeses with crackers – 95 kr
Coffee and homemade petit fours – 95 kr

 

We have an assortment of homemade juices and lemonades, beers and avec – ask your server.
Sundays we have one menu: 5 courses with 3 glasses of wine

 

Saturday we are open for lunch 12- 15

Restaurant L’estragon | Klostergade 6, 8000 Aarhus C | Tir-søn fra kl. 18 | Tlf: 86 12 40 66 | info@lestragon.dk